Jordi Fernández i Canton es compliquen la final de l’Est (104-112)

0
    25

12/04/2016 – L’equip del tècnic badaloní pateix una apagada general en l’últim quart del primer partit de la sèrie contra Siox Falls Skyforce.

Amb la presència del general manager de Cleveland Cavaliers, David Griffin, i de l’estrella LeBron James a les graderies del Canton Memorial Civic Center, la franquícia vinculada als Cavs rebria dos grans estímuls per debutar amb energia a les finals de la Conferència Est de la D-League.

Charge rebia el millor equip de la competició durant la temporada regular: Sioux Falls Skyforce. El conjunt de Dakota del Sud, vinculat a Miami Heat, venia de superar amb contundència la primera ronda del play-off i de completar el calendari regular amb un gran balanç: 40/10.

Durant tot el matx, el rookie de l’any Quinn Cook (25 punts i 10 assistències) mantindria un intens duel amb Rodney McGruder (30 punts i 7 captures), líder principal dels Skyforce.

Després d’un primer quart complicat pels d’Ohio (22-28), el bloc de Jordi Fernández recuperaria les seves millors sensacions defensives (51-49), aconseguint dominar el marcador fins al final del tercer parcial (85-79). L’equip del tècnic badaloní encetaria el quart definitiu mantenint la iniciativa, però després que Sioux arribés a empatar (87-87) tot començaria a enfonsar-se. Canton només podria anotar 19 punts al llarg de l’últim quart (19-33) i veuria amb impotència com el primer punt de la sèrie marxava cap a Dakota.

Per accedir a la final de la D-League, la franquícia dels Cavs haurà de guanyar els dos pròxims encontres que es disputaran al Sanford Pentagon Complex de Sioux Falls (17 i 18 d’abril). En aquesta pista, els Skyforce només hi ha perdut en tres ocasions en tota la temporada, tot i que la darrera va ser contra Canton (97-103 el passat 3 de febrer).