Jordi Fernández i Carton Charge ja són al play-off

  0
  17
  Jordi-Fernandez-temporada-Canton-Charge_1541255949_27876509_1200x675.jpg

  17/03/2016 – L’equip afiliat als Cleveland Cavaliers entrenat pel tècnic badaloní aconsegueix el seu objectiu a vuit partits perquè finalitzi la temporada regular.

   

  Jordi Fernández continua superant obstacles en la seva carrera com a entrenador als Estats Units. Com va ja succeir la temporada passada, primer curs del badaloní dirigint a Canton Charge, la franquícia afiliada als Cleveland Cavaliers ha aconseguit classificar-se pel play-off de la D-League de la NBA.

   

  Després de ser escollit entrenador del mes de febrer gràcies a la ratxa de 10 a 0 protagonitzada pel seu equip, Jordi Fernández ja pot esborrar un altre dels objectius del seu llistat: repetir l’experiència del play-off jugat l’any passat (Canton arribaria a les finals de la Conferència Est).

   

  Amb el triomf sumat davant Erie Bayhawks (117-99), Canton ja té assegurada la seva presència a la post-temporada, tot i que encara resten set partits per arribar al final del calendari regular.

   

  De moment, Canton Charge ocupa la segona plaça de la Central Division (28/15), exhibint el segon millor balanç de la competició i a només tres victòries d’igualar el rècord històric de la franquícia (31).