Can Devesa acull el tradicional Sopar de la Dona

  0
  64
  Federacio de Dones.jpg

  17/03/2016 – Prop de 250 dones es retroben any rere any per reivindicar els drets de la dona i, a la vegada, per compartir emocions en un sopar que va recollir 400Kg d'aliments.

  El passat divendres, 11 de març, prop de 250 dones de tots els barris van assistir al tradicional Sopar Reivindicatiu i Solidari que convoca la Federació de Dones de Badalona.

   

  El sopar, que se celebra al restaurant de Can Devesa i concentra des de fa 30 anys a persones de tots els àmbits socials, des de grup de dones, vocalies d'associacions i entitats i grups municipals, entre altres, té com a objectiu unir als col·lectius que treballen i s'impliquen per defensar els drets i necessitats i, a la vegada, reivindicar els drets de la dona a l'hora de sortir de nit, ja sigui en solitari o acompanyada. A més de tenir aquest caràcter, també es tracta de compartir emocions, com riure, entre les assistents.

   

  D'altra banda, des de fa dos anys aquest sopar té un vessant solidari, i per això enguany s'han recaptat uns 400 quilograms d'aliments que s'han destinat al Banc dels Aliments de Badalona.