Jordi Ferrón: “Estic molt content amb la confecció de la plantilla”

  0
  DSC07752.JPG
  El Seagull ha tancat durant les darreres dues setmanes el futur grup que competirà a Segona durant la campanya 2018-2019. Una plantilla conscient de les dificultats que tindran les ‘gavines’ per tornar a disputar la promoció d’ascens a Primera Divisió. “Serà molt complicat, tothom es reforça bé. El Saragossa intentarà tornar, l’Europa es reforça amb qualitat, el Colle agafarà les millors jugadores de l’illa, el Sant Gabriel es reforça…serà un any molt complicat i això ho tenim clar. Hem de fer un bon equip i serà una feina difícil. Sobre el paper, serem un dels rivals forts a batre”, reconeix l’entrenador del Seagull Jordi Ferrón. Tot i això, el tècnic badaloní està satisfet amb la confecció de la plantilla, ja que “s’ha pogut incorporar les jugadores que es volien”. A data d’avui, el grup està pràcticament construït però encara s’espera tancar-ho amb algunes peces de perfil ofensiu.
  Les ‘gavines’ aposten sota pals per la jove portera de 17 anys Laia García (L’Espelt, 2000), provinent de la UE Sant Andreu i l’experiència de Brígida, ex Sant Gabriel, Europa i AEM, entre d’altres. Els noms més mediàtics són badalonins: Nuria i Pilar Garrote. Les bessones de Lloreda arriben procedent de l’Espanyol per reforçar les parcel·les defensives i del mig del camp. Mònica Orteu, procedent del futbol universitari americà, també reforçarà el pivot ofensiu, així com Núria Llop, de l’AEM. Abril Moreno, Caballero (Damm) i Rois (Fontsanta) són les darreres jugadores que vestiran de blau.
  El capítol de baixes obre el període d’altes
  El Seagull ha anunciat les jugadores que no continuaran a Badalona. Clara Cos, Mireia Nagel, Lara Rabal, Noe Vizcaino, Maribel Martín, Bea Tudela, Carla Martínez, Alba Maestre i Zaïra Flores són els vuit noms que alçaran el vol lluny de l’Estadi. “Les jugadores que són baixa ho són per diferents motius. ‘Ausi’ no pot continuar per motius laborals i és una llàstima que no pugui renovar. L’entrenador no busca millor o pitjor jugadores sinó que el grup ha de correspondre amb això que busca el tècnic. Segurament tindrem una plantilla àmplia però podem disposar d’un volum molt gran. La temporada s’ha de confeccionar amb decisions encertades i les jugadores que no segueixen segur que trobaran equips importants”, argumenta Ferrón.
  D’altra banda, i arran del ball de fitxes que surten i arriben al Seagull, l’entrenador blau remarca que l’equip ja s’ha alterat amb un alt nombre de nouvingudes en les darreres temporades. “La renovació de plantilla es fa per trobar un grup nou, renovat i jove, que digui: “vull guanyar-me el lloc”. Comencem amb molta il·lusió, amb aquest nou grup de jugadores i amb la temporada”, sentencia.