Llefià i Young Talent mantenen el bloc a Segona Catalana

  0
  88
  Df6tLPwW4AEKIUO.jpg
  Unificació Llefià i Young Talent seguiran confiant en el mateix grup de jugadors que els hi ha transmès sensacions positives durant el curs 2017-2018. 
   
  A l’equip de Jordi Souto renoven fins a 17 jugadors tot i que la gran fornada de la generació del 99’ farà el salt al primer equip: Pol Pérez, Alejandro Pérez, Pau Martínez o Álex García són algunes de les joies del planter de Llefià que seran 100% jugaodrs amateurs. 
  Toni Casulleras, Tony Parra, Israel Medina, Álex Saumell, Francisco Roldán, González Piquer, Luis Zaracho ‘Lucho’, Daniel Delgado, Marc Vélez, Alexis Monty ‘Monterde’, Àlex Gutiérrez i Rubén Benítez tanquen el gruix de continuïtats. En el capítol d’incorporacions, únicament quatre: Gaby Adarve (UE Sant Andreu Atlétic), Sergi Franco (UE Sant Andreu Atlétic), Carlos Naya (Juvenil A UE Sant Andreu) i Daniel Aznar ‘Jimmy’ (UE Sant Andreu Atlètic).
  Al Young Talent, Ricardo Parra també confia en el mateix grup que ha ascendit a Segona Catalana. Yerai, Josué, Giménez, Lillo, Gonza, Antonio, Álex, Fran i Carlos, el capità, són els primers noms que ha anunciat el club. A més a més, Daniel González formarà part del cos tècnic, al costat de Parra, ‘Kuky’ i ‘Matu’.
   
  D’altra banda, els de Sant Roc disputaran les semifinals de la Copa Catalunya Amateur contra el Girona FC el pròxim diumenge 19 d’agost a les 20h al Municipal de Badalona Sud.