Jordi Garcia brilla amb Catalunya al campionat d’Espanya de triatló

  0
  IMG_8283.JPG

  25/07/2016 – La selecció masculina queda campiona, superant Galícia i Castella la Manxa; segona posició en el global de competicions.

   

  La localitat aragonesa de Mequinensa acolliria el passat cap de setmana una cita molt especial: el campionat estatal de triatló de comunitats autònomes. Badalona comptaria amb un representant dins del combinat català. El triatleta Jordi Garcia, de 24 anys, formaria part de la selecció de Catalunya que es desplaçaria fins a l’Aragó buscant el triomf.

   

  La prova masculina i femenina es duria a terme en la distància sprint (750 metres de natació, 20 quilòmetres en bici i 5 quilòmetres de cursa a peu). En categoria masculina, Catalunya podria situar quatre triatletes dins del TOP20, fet que asseguraria la victòria de la selecció catalana.

   

  Albert Parreño acabaria el circuit en quart lloc, el badaloní Jordi Garcia seria sisè, Rodrigo Torres vuitè i Aleix Domènech creuaria la meta en setzena posició. Les noies, per la seva part, assolirien una valuosa segona plaça, fet que ho deixaria tot obert per la prova de relleu mixt que se celebraria en la jornada de diumenge (distància supersprint).

   

  Catalunya i Galícia arribaven a l’últim dia de competició empatades a punts (38) i finalment seria la delegació gallega qui podria certificar el triomf. El combinat català faria segon en el relleu mixt i Jordi Garcia realitzaria l’última posta del circuit per tancar l’actuació realitzada anteriorment per Paula Batlle, Albert Parreño i Sara Loehr.

   

  Amb 56 punts, Catalunya pujaria fins al segon esglaó del podi, només superada per Galícia (58) i acompanyada per Madrid en la tercera plaça (48).