Se celebra la primera Nit d’Estels en defensa del Turó de l’Enric

  0
  Turo Enric.jpg

  25/07/2016 – Una cinquantena de persones es congreguen per sopar en el Turó de l'Enric amb la companyia de concerts en directe i una sessió d'astronomia.

  Una cinquantena de veïns de Bufalà i la Morera es van congregar dissabte, 23 de juliol, al Turó de l'Enric per celebrar la primera Nit d'Estels amb l'objectiu de defensar i mantenir l'espai verd d'aquest entorn i, a la vegada, el petit comerç davant la possible construcció d'una possible superfície comercial i la nova seu de Badalona Capaç.

   

  Durant tota la nit, els assistents gaudien del seu sopar a la natura i acompanyats de concerts en directe i d'una sessió d'astronomia amb un telescopi.

   

  L'acte, organitzat pels col·lectius veïnals Salvem el Turó de l'Enric i No Mercadona amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Bufalà, tenia com a finalitat també donar coneixement a la ciutat del punt més elevat del Torrent de la Font, situat al  barri de la Morera, ja que té una alçada de 90,5 metres i conforma la principal zona verda i el gran espai de passeig, esbarjo i descans per als seus habitants. A més a més, encara manté una falla geològica d'uns 300 milions d'anys d'antiguitat, que podria ser un punt d'interès educatiu i turístic.