Jordi Garcia fa doblet a Águilas: guanya la Copa del Rei i el campionat d’Espanya de triatló per relleus

0
    43

08/05/2017 – El triatleta badaloní viu un cap de setmana perfecte a terres murcianes, completant dues actuacions brillants amb el Fasttriatlon CN Montjuïc.

Un cap de setmana somiat. Només així es pot descriure l’experiència viscuda per Jordi Garcia i els seus companys del Fasttriarlon CN Montjuïc a Águilas. El triatleta badaloní tornava ahir cap a casa amb dues medalles d’or penjades al coll, després de conduir el seu equip al lloc més alt del triatló nacional.

A terres murcianes, Garcia va competir en dues proves durant el passat cap de setmana. En primer lloc, el Fasttriatlon CN Montjuic disputava la Copa del Rei de triatló, formant tàndem amb l’atleta de Badalona, Cesc Godoy, Albert Parreño, Alex Domenech, Andrés Eduardo Díaz i Jordi Relats.

L’equip català va aturar el cronòmetre en un registre de 56:57, superant el Cidade Lugo Fluvial per només 38 segons de diferència. Només 24 hores després, el Fasttriatlon va tornar a brillar, en aquesta ocasió disputant el campionat d’Espanya de relleus.

Jordi Garcia, acompanyat per Aleix Domenech i Cesc Godoy, tornaria a creuar la meta en primera posició. El triatleta badaloní i Domenech es van fondre en una emotiva abraçada quan Godoy va completar l’últim relleu per davant del Cidade Lugo Fluvial. Badalona és referència en el triatló espanyol.