L’objectiu, a punt

0
    35
    IMG_7057.JPG

08/05/2017 – El Badalona necessita només un punt per ser equip de play-off. Després de golejar l’Eldenc en un partit que s’explica pel 6-0 final, l’equip escapulat va veure com l’Atlètic Balears guanyava a domicili el Vila-real B i es convertia en l’únic aspirant a prendre-li el lloc que conserva entre els quatre primers.

El Badalona necessita només un punt per ser equip de play-off. Després de golejar l’Eldenc en un partit que s’explica pel 6-0 final, l’equip escapulat va veure com l’Atlètic Balears guanyava a domicili el Vila-real B i es convertia en l’únic aspirant a prendre-li el lloc que conserva entre els quatre primers.

Els mallorquins són cinquens, amb 58 punts, i el Bada es manté quart, amb 60. L’últim rival a la lliga serà l’Atlètic Llevant, diumenge que ve, a les 18 hores. El filial granota ocupa la posició de promoció de descens i, sense cap possibilitat de salvar-se evitant l’eliminatòria de play-out, lluitarà per no caure en el descens directe. Amb un punt en podria tenir prou per aconseguir-ho, sempre que L’Hospitalet no guanyi com a visitant el València B. En tot cas, els jugadors de Manolo González en tenen prou amb empatar per obtenir el més que merescut premi d’entrar en les eliminatòries d’ascens a segona divisió.

Dissabte a la tarda, davant del cuer, el partit no va tenir història. Bruno Vinicius, amb l’ajut d’un defensa, va obrir la llauna i, poc abans del descans, Gerard Oliva marcava el segon i feia justícia després de 45 minuts en què les ocasions es van succeir a l’àrea de l’Eldenc. Sandro, amb un gol olímpic des del córner, ho deixava tot dat i beneït al principi de la segona part i permetia que Manolo González donés minuts de joc a Miquel Robusté, que retornava després de superar una lesió muscular. Els gols van continuar entrant en el segon període. N’hi va haver dos més d’Oliva, que aconseguia així el hat-trick, i un per a Carlos Indiano, des del punt de penal. El Badalona va signar la primera golejada de la història a l’estadi i arreglava l’estadística que ara diu que, en lliga, ha guanyat quatre partits, n’ha empatat un i n’ha perdut tres a la seva nova casa.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales; Adrià Parera, Aleix Coch, Moyano, Musa (Robusté, 62’); Toni Lao, Indiano; Iván Agudo, Sandro (Aly, 57’), Bruno Vinicius (Iván Guzmán, 48’); Gerard Oliva.

Eldenc: Abibi, Mendy, César, Riquelme, Carbonell (Ian, 49’), José Sánchez, David Ruiz, De Marchi, Cheikh, Tabala (Bergonsi, 61’) i Cartagena (Azin, 56’).

Gols: 1-0 (17’) Carbonell, en pròpia porta. 2-0 (42’) Oliva. 3-0 (47’) Sandro. 4-0 (68’) Oliva. 5-0 (89’) Indiano, de penal. 6-0 (90’) Oliva.

Àrbitre: Martínez Montalbán. T.G.: als locals Sandro i Gerard Oliva; i als visitants Carbonell i Ian.