Jordi Garcia suma dos nous títols de campió d’Espanya: triatló sprint per equips i aquatló per equips

0
    27
    DSC_0237.JPG

25/07/2017 – El triatleta badaloní completa una gran actuació a Banyoles al costat dels seus companys del Fasttriatlon.

Jordi Garcia ha arribat a l’equador de la temporada 2017 amb molt desgast acumulat a les cames, però satisfet pels resultats que està obtenint. El de Badalona és un habitual dels podis allà on viatja, condició que es tornaria a repetir el passat cap de setmana en dos campionats nacionals: el de triatló sprint i el d’aquatló.

L’estany de Banyoles va acollir els dos esdeveniments esportius on el Fasttriatlon de Jordi Garcia tornaria a regnar. Tot i que la prova de triatló sprint se la va endur Rostyslav Pevtsov (52:45), el títol de campió d’Espanya seria per Uxio Ubuín (52:46), triatleta acompanyat al podi per Roberto Sánchez (53:02) i Francesc Godoy (53:06).

En la classificació individual, Jordi Garcia va entrar a meta en novè lloc (53:33), resultat que, combinat amb els sumats pels seus companys, va donar-li l’or per equips en la disciplina de triatló sprint.

A nivell de clubs, el campionat d’Espanya d’aquatló (1000 metres de natació i 5km de curs a peu) tindria el mateix desenllaç. El cinquè lloc en la general de Garcia i la resta de puntuacions del Fasttriatlon donarien el títol de campió d’Espanya a l’equip del badaloní.