Pol Aguilar, de l’AE Badalonès, jugarà el Mundial de futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral

  0
  IMG_4437.png

  25/07/2017 – El jugador del club badaloní ha estat convocat pel seleccionador espanyol, Jorge Peleteiro, per viatjar a l’Argentina.

   

  L’excel·lent tasca formativa i esportiva que realitza l’equip de futbol sala adaptat de l’AE Badalonès – amb el suport de Badagres – és impagable. Treballar amb constància té recompensa i aquesta li ha arribat al club en forma de convocatòria per un campionat del món.

   

  Pol Aguilar, jugador de l’AEB, disputarà el pròxim Mundial de futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral, competició que organitza la Federació Internacional (IFCPF) a l’Argentina.

   

  Concretament, la selecció espanyola s’haurà de desplaçar fins a San Luis per competir del 4 al 24 de setembre. El Mundial torna d’aquesta manera a l’Argentina, després de l’edició del 2003 celebrada a Buenos Aires.

   

  En aquesta aventura, Pol Aguilar compartirà selecció amb companys d’equips procedents de Catalunya, la Comunitat Valenciana, Andalusia i Extremadura. En total hi ha 14 jugadors convocats per Jorge Peleteiro, el seleccionador nacional.

   

  Aguilar és un habitual de la selecció catalana i, de fet, ja va ser convocat amb Catalunya per jugar el 12º Torneig Internacional Ciutat de Barcelona per a persones amb Paràlisi Cerebral.