Jordi Serra i Miquel Iceta expliquen a La Salut les mesures socialistes per al petit comerç

  0
  serra iceta.jpg

  15/05/2015 – El candidat socialista a l’alcaldia, Jordi Serra, va recórrer dimecres pels diferents comerços del passeig de La Salut, acompanyat del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

  El candidat socialista a l’alcaldia, Jordi Serra, va recórrer dimecres pels diferents comerços del passeig de La Salut, acompanyat del primer secretari del PSC, Miquel Iceta. El candidat va explicar les diferents propostes socialistes per tal de defensar el comerç de proximitat. En referència a la recentment celebrada Shopping Night, Jordi Serra va manifestar que “el que realment cal és shopping every day, i per aconseguir-lo el govern municipal del PP no ha fet res”.

   

  “Els mateixos que treuen pit per la festa d’una nit, són els que, si no ho haguéssim impedit, fa tres mesos haurien aprovat al ple augmentar en 100.000 m2 el sostre comercial de la ciutat. Una autentica sentència de mort per al comerç de proximitat de Badalona.”

   

  “El seu únic projecte real en aquest tema ha estat posar més i més Mercadonas. Es van trobar un quan van arribar al govern i es marxaran amb cinc funcionant i tres més aprovats.”

   

  “Nosaltres volem revitalitzar el teixit comercial de la ciutat mitjançant un Pla Integral de Dinamització Comercial, que s’encarregarà d’impulsar les zones i eixos comercials que tenim a Badalona. El Pla Integral Inclourà una aposta ferma per la vitalització comercial del nou Passeig Marítim de Badalona”.

   

   

  Ahir, els socialistes es van reunir amb representants del bàsquet base de la ciutat per recollir propostes i debatre sobre possible mesures per a l’esport i els clubs modestos de la ciutat. Aquest divendres, la candidatura presentarà el seu projecte de Pla Integral de Recuperació de Sant Roc.