Un centenar de persones es concentra a la seu del PP per ‘escombrar’ el partit de BDN

  0
  45
  guanyem PP.jpg

  15/05/2015 – Prop de cent persones es van concentrar ahir a les set del vespre a la seu del Partit Popular de Badalona, convocades per la candidatura municipalista Guanyem Badalona en Comú, en resposta al lema 'Netejant Badalona'.

  Prop de cent persones es van concentrar ahir a les set del vespre a la seu del Partit Popular de Badalona, a l’avinguda del President Companys, convocades per la candidatura municipalista Guanyem Badalona en Comú, que va organitzar la mobilització per protestar contra el polèmic lema de campanya ‘Netejant Badalona’. “Albiol té raó. Cal netejar Badalona de la influència de la formació dels Rodrigo Rato, Jaume Matas, Luis  Bárcenas, Carlos Fabra, Jorge Fernández Díaz, José Ignacio Wert, la ‘trama Gürtel’…”, va afirmar el número dos de la plataforma ciutadana, Jose Téllez.

   

  La intenció era posar en evidència allò que, diuen l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, té com a estratègia de campanya: “dissimular les sigles del PP i presentar de manera aclaparadora la marca ‘AlbiolAlcalde’, en un intent d’evitar que es percebi la relació amb la gent del partit dels evasors fiscals, dels corruptes, dels  retalladors de drets, dels perseguidors obsessius de la llengua catalana…”, va assenyalar la cap de llista, Dolors Sabater. “El 24 de maig, Guanyem Badalona en Comú per poder tenir una ciutat integradora, socialment justa i que acabi amb tots els tipus de discriminacions contra les persones i els col·lectius! El 24 de maig ‘netegem Badalona del PP’!”, va conclure un manifest llegit per Sabater.

  Durant la concentració, més d’un centenar de persones, proveïdes d’escombres, motxos, bosses d’escombraries i material de neteja divers, van escombrar de terra imatges de Rodrigo Rato, Bárcenas, i altres dirigents imputats i/o condemnats del PP.

   

  Aquesta tarda, una altra protesta  tindrà lloc a la plaça de la Vila, a partir de les 18.30h, aquest cop convocada per la Unitat contra el feixisme i el racisme.