Jordi Trias. “Aquest any estic millor físicament i mentalment”

  0
  110
  trias.jpg

  12/09/2012

  El gironí espera que "aquest sigui el meu any" i reconeix que en el joc amb moltes passades que fa la Penya, "m'hi sento molt còmode"

  Jordi Trias està recuperant sensacions en aquesta pretemporada. Ahir, novament, va ser un dels millors de l'equip amb 13 punts i aportant seguretat en el rebot defensiu.

  El gironí reconeix que "em trobo molt bé físicament i mentalment, molt millor que l'any passat" i que "espero que aquest sigui el meu any".
  L'aler pivot ha assumit el rol de veterà i creu "els jugadors que repetim i coneixem l'estructura estem aconseguint que els nous s'integrin aviat". Trias ha reconegut que a dia d'avui "les sensacions són molt bones" però ha volgut reafirmar que "cal referendar-les a la lliga i seguir treballant".

  En aquests 3 primers partits, la nova Penya ha fet gala d'un joc amb molta circulació de pilota, en el que "m'hi sento molt còmode".

  En acabar el partit, Moses Ehambe va reconèixer estar "molt content" del que havia vist. "He arribat a un equip amb jugadors joves i de talent que pensen en còrrer, còrrer, còrrer i tirar. Això em va molt bé", va explicar el nouvingut.

  També una de les sensacions del partit, Jonaas Caven, va confirmar que "tant l'equip com jo cada dia estem millorant" i que "estic molt content de tenir minuts amb el primer equip, però el meu primer equip és el Prat".