Jordi Trias: “Estic millor que mai”

  0
  trias.jpg

  31/10/2012

  L'aler pivot gironí ha explicat que "em trobo molt bé i crec que puc ajudar molt aquest equip" tot i admetre que "jugar amb 5 pivots és difícil i hem de treballar molt per tenir minuts"

  Diumenge la victòria contra el Múrcia va tenir diferents protagonistes. Pere Tomàs tornava a jugar davant l'afició 9 mesos desprès, Nacho Llovet va aconseguir el seu rècord de minuts i valoració, i en menor mesura, també va ser un partit important per Jordi Trias que va tornar a jugar després de 3 partits i va reivindicar el seu paper amb 11 de valoració en 14 minuts.

  De fet l'aler pivot parla obertament de la situació i reconeix que "estic millor que mai" tot i admetre que "jugar amb 5 pivots sempre és molt difícil i hem de treballar molt per tenir minuts".
  El gironí insisteix en que "em trobo molt bé i puc ajudar molt a aquest equip" i s'ha mostrat content perquè "em va sortir un bon partit". A l'Olímpic, els verd-i-negres van tornar a exhibir un joc ràpid amb moltes passades "el que sempre m'ha agradat i en el que potencio les meves possibilitats", explica Trias que creu que a més "és el més divertit per l'espectador".

  A la roda de premsa postpartit, Maldonado va destacar la "concentració" de Trias per defensar quan el Múrcia jugava amb dos pivots interiors. Pel verd-i-negre, "és qüestió d'anticipar-se perquè no rebin fàcilment", i ha afegit que "espero tenir cada cop menys problemes per defensar aquest tipus de jugadors".

  Respecte el partit de dissabte a Fuenlabrada, creu que "tot i que ells no han començat bé, són molt perillosos a la seva pista" i que "el fet d'estrenar-se fora els hi haurà donat confiança tot i que el que hem de fer és el joc de l'últim partit i en global de tota la lliga".