25
    lefia-draft.JPG

23/3/2015.- Moment dolç pel Llefià a Segona, la Minguella ja està salvada i el Natzaret ja en suma 9 de seguides a Primera.

La sortida del Sant Andreu, clau

Les badalonines van sorprendre el Granollers amb un parcial de 18 a 2 que va marcar el partit.

El 25 a 13 del primer quart fa que les locals controlin el partit i les visitants vagin sempre a remolc.

El segon i tercer quart van ser molt igualats. En el frec a frec, les vallesanes van intentar apropar-se al marcador però el Natzaret ho va impedir.

A falta de 5 minuts, la pressió del Granollers en un moment de desconnexió del Sant Andreu va apretar el marcador.

Però l’equip va reaccionar sense haver de patir als minuts finals.

Tania Hurtado va destacar amb els seus 11 punts en la novena victòria consecutiva que manté l’equip quart.

La prova de foc serà el proper diumenge a les 19h en la visita a la pista del líder, el Sant Nicolau.

Permanència per la Minguella

A segona, les blaves van jugar un partit complicat a Casagemes contra el Bàsquet Ribes, però van saber superar un rival dur i expert.

La Minguella també va saber ser contundent, i amb molta lluita però també bon bàsquet van treure el partit, 53-42.

La victòria suposa la salvació matemàtica i tot i les dificultats en forma de baixes i lesions mantenen la quarta posició.

Diumenge a les 19h a la pista del Draft B buscaran una nova victòria per defensar aquesta posició.

El Llefià segueix en un gran moment

Els dos equips van començar molt freds el partit i al minut 5 el resultat era de 0-4. Les locals van despertar primer i el primer quart va acabar 16-11.

Les de Santa Coloma van arribar a empatar el partit al segon quart però va ser un miratge. El Llefià va prémer l’accelerador i amb un parcial de 14-1 començava a trencar el partit i deixava el resultat al descans 34-21.

A la represa, el Draft B no va deixar de lluitar però l’experiència de les badalonines va servir per controlar el ritme del partit i portar l’avantatge fins els 20 punts al tercer quart, 50-30.

L’últim quart va ser competit però amb el Llefià controlant fins el partit fins el 60-38.

Alba Heredia i Miriam Valls van ser les referents en atac d’un partit on va destacar també la direcció de Pili Rodríguez i la feina en defensa d’Eli Barranco.

El Llefià segueix en un moment dolç de forma i dóna un pas més cap a la permanència.

Dissabte a les 16h a la pista del Cerdanyola buscaran allargar el bon moment i defensar la sisena posició.