Pluja de punts al tercer quart

0
    49

23/3/2015.- El Badalonès va aguantar mitja part contra una plantilla més física, amb més experiència i més inspirada en atac.

Els dimonis van visitar el segon classificat sense Expósito i Seriol. El Salle Reus Ploms, amb ex jugadors de Copa i un encertat Crabtree (25 punts) van trencar el partit al tercer quart.

El Badalonès va intentar plantejar un partit arriscat en defensa per poder córrer, però els desajustos feien que els locals anotessin amb facilitat.

Tot i la intimidació dels seus pivots, el Badalonès va millorar ofensivament amb espais oberts per arribar tancar el quart, 23-17.

Al segon quart el Salle Reus va marxar d’11 punts per pilotes perdudes dels badalonins. Dos triples de Suñé i Verdú deixaven el 46-38 al descans.

Els locals van sortir a la represa a sentenciar el partit. En 3 minuts van marxar de 20 (60-40) sense poder respondre el Badalonès. 33 punts anotats en aquest parcial amb 7 triples van ser decisius.

El Badalonès va intentar tornar al partit. Però una tècnica per protestar la permissivitat arbitral al rival (9 faltes en tres quarts) va tornar a eixamplar la diferència, 79-57.

L’equip va millorar en defensa a l’últim quart i va córrer però va perdonar situacions clares al contraatac i van tornar els 20 de desavantatge. Al final, 91-74.

El proper partit torna a ser molt exigent, diumenge a casa a les 17.45h contra un Vedruna Gracia segon classificat.

El Badalonès B, líder

A segona, el Badalonès B va guanyar un partit clau de cara a les primeres posicions del grup. La victòria contra el Sant Quirze deixa 4 equips empatats a la primera posició amb els dimonis com a líders.

Des del principi va quedar clar que seria un partit complicat i igualat fins el final. Els dos equips van confiar en la defensa, el Sant Quirze des de d’alt i el Badalonès a prop de cistella.

Les diferències a la primera part van ser mínimes amb els dos equips tallant l’intent d’escapada rival.

A la represa, els locals van apretar l’accelerador per donar-li la volta al marcador i van aprofitar errors en el tir del Badalonès B per capgirar el marcador.

Tot estava per decidir a l’últim quart. Però l’encert en triples dels dimonis va arribar al moment clau i van poder fer un bon parcial en el moment decisiu per ser el primer equip en guanyar a Sant Quirze.

L’empat a 4 a  dalt de la taula deixa per davant una recta final vibrant. Diumenge a les 19.30h contra el Caldes intentaran defensar el liderat.