Jornada negra a Copa

0
    33

25/1/2016.- El Sant Josep perd el liderat del grup, el Círcol cau a la pista d’un rival directe i la Minguella no reacciona.

Tercera derrota consecutiva del Sant Josep a la pista del Cerdanyola, on els parroquials tenien les baixes de Carceller, Olivares i Molina.

Tot i així, l’equip va competir i la igualtat va ser la protagonista durant tot el partit, millorant tant en defensa com en atac respecte els últims partits.

En un final igualat, van acusar l’ansietat de voler resoldre i les decisions precipitades van donar la victòria als locals.

La bona noticia es que van poder salvar l’average amb el Cerdanyola, la dolenta, que tot i estar empatats a victòries, l’Ubsa li ha pres el liderat del grup 2 al Sant Josep.

L’objectiu es seguir treballant per recuperar el to i trencar la ratxa negativa. Diumenge a les 19.30h ho intentaran a casa en la visita de l’Alpicat.

Tampoc ha estat una bona jornada pel Círcol, amb una derrota en la visita a Castellar, un rival directe. Els locals van començar millor y de seguida van agafar els primers avantatges, 13-6.

Als badalonins els faltava encert i idees per trencar la zona. La superioritat física del rivals els obligava a concedir el domini de la pintura y el rebot. Primer quart 23-19.

Al segon quart el partit va embogir, amb anades i tornades sense ordre que van beneficiar els locals, davant un Círcol que, amb baixes importants, li costava trobar el seu joc. El marcador al descans era 40-25.

A la represa, l’equip va treure l’orgull i va pressionar més a dalt. Les pilotes recuperades i l’encert de Gotzens van reduir la diferència. Un parcial d’11-25 deixava el Círcol amb opcions al acabar el tercer quart, 51-50.

A l’últim quart, el Círcol li va donar la volta al marcador, gràcies a l’encert d’Edu Carreras en els triples. A 4 minuts del final, guanyava de 6 punts.

A partir d’aquí l’esforç va passar factura a l’hora de prendre decisions i un parcial de 0-10 tornava a posar el partit costa amunt. Tampoc van entrar els tirs lliures a les últimes jugades y el Castellar va guanyar el partit 78-71.

L’equip va donar-ho tot per compensar una mala primera part, però amb només 8 jugadors  va ser molt complicat sumar. Diumenge a les 17.45 reben a La Plana el Cerdanyola.

Nova derrota consecutiva de la Minguella que només ha pogut guanyar un dels últims 13 partits i es manté en zona de perill. Contra l’Artés, en cap moment van poder imposar el ritme de partit i el rival es va endur la victòria sense fer un gran partit.

L’equip va acusar la falta de tensió als primers minuts i es va trobar un 2 a 10 de sortida. Millorant la defensa el marcador es va igualar fins el 12-15 del primer quart.

Al segon, l’encert dels visitants des de fora els va donar els primers avantatges i al descans la diferència era de 8 punts.  L’Artés en va tenir prou amb gestionar aquest avantatge fins el final. La Minguella va retallar la diferència però sense donar cap sensació de perill.

Van faltar ganes i forces per acabar de donar-li la volta al marcardor fins el 55-69. Dissabte visiten el camp del Sant Cugat i la victòria es cada més necessària a cada jornada que passa.