Jornada optimista pels equips de Badalona

  0
  50
  9b12ce15495e42c004530d2e9007bac0_L.jpg

  Tres dels equips de la ciutat tenen compromisos com a locals, i intenteràn, amb l'ajut de la seva afició, endur-se el partit.

  El cap de setmana presenta interessants partits pels de Badalona.

   

  A la primera catalana, el Llefià visita el camp del Canyelles, el tercer per la cua. Es traca d'un partit on els visitants parteixen com a favorits,però són concients que hauràn de donar-ho tot si volen emportar-se els 3 punts. El partit es disputarà el diumenge a les 12:00 al municipal de Canyelles.

   

  A la segona categoria, el Lloreda rep a casa el Turo Peira, el dotzè classificat. En principi els badalonins parteixen com a favorits, però els locals han demostat ser un equip molt lluitador a domicili. El partit es disputarà el diumenge dia 9 a les 12:00 al municipal de Lloreda.

   

  A tercera catalana, el Bufalà mirarà de trencar la seva mala ratxa a casa contra el Pla de'n Boet. Es tracta d'un partit clau pels badalonins si volen seguis aspirant a les primeres posicions del grup. El partit es disputarà el diumenge a les 17:00 al municipal de Lloreda. L'altre equip d'aquest grup, l'Àguila, rebrà la visita del Cabrera. Els locals intentaràn aprofitar les millores mostrades la darreres setmanes per fer un bon partit i sumar els primers punts de la temporada. El partit es disputarà el diumenge a les 18:00 al municipal de Can Cabanyes.