Josep Duran renuncia a l’acta de regidor i el PSC recuperarà el 9è edil

  0
  DSCN1394.JPG

  20/11/2014 – Recordem que Josep Duran va abandonar el PSC i el grup municipal socialista a principis d’octubre després de mesos d’allunyament respecte dels ideals del partit, sobretot en referència a la consulta sobiranista.

  Després d’anunciar l’acord amb ICV-EUiA, ERC i NeCat, el regidor no adscrit Josep Duran, antic membre del grup socialista al Ple i coordinador del corrent Avancem a Badalona, va avançar ahir que renunciarà al seu acta de regidor el proper desembre. Duran ha explicat que la confluència amb ERC, ICV-EUiA i NeCat “és un punt d’inflexió” que obre un “nou escenari”. Per això, diu, creu “coherent” abandonar el seu lloc com a regidor i començar a fer política dins d’Avancem però fora de la institució amb aquest nou projecte.

   

  Recordem que Josep Duran va abandonar el PSC i el grup municipal socialista a principis d’octubre després de mesos d’allunyament respecte dels ideals del partit, sobretot en referència a la consulta sobiranista. Llavors, però, va mantenir l’acte de regidor fora del grup perquè se sentia representant de la “part de l’electorat del PSC a Badalona” que coincideix amb els arguments i sensacions catalanistes d’Avancem. Amb la seva renúncia, el PSC recupera un regidor i torna als nou representants al plenari municipal. Previsiblement, i a falta, que tot plegat prengui caràcter oficial, Araceli Cruz –la 10ª persona de la llista del PSC- seria la substituta que ocuparia el 9è seient socialista.