Josep Maria Nolis, subcampió català de tennis de taula

0
    38

12/06/2018 – El Club Tennis Taula Badalona es va desplaçar a Calella per participar en el Campionat de Catalunya de Veterans amb Maqueda, Ratera, Nolis i Farrés.

Aquest passat cap de setmana, a les instal·lacions del Club Tennis Taula Calella s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Veterans en les modalitats d’individual i dobles, després que les proves d’equips se celebressin durant el mes de febrer.

Per part del Club Tennis Taula Badalona-La Badalonense hi varen participar els jugadors en categoria de més de 60 anys, Joan Maqueda i Domènec Ratera. Cap dels dos van passar la fase de grups. S’ha de dir, que era la seva primera participació en un campionat d’aquesta categoria i l’experiència va ser bona. A la categoria de més 65 anys hi van participar Josep Maria Nolis i Lluís Farrés, tant a individuals com a dobles fent parella ells mateixos.

Farrés va caure en un grup molt difícil en què hi havia Ramon Fonollà, del CTT Pep Palés, i Jaume Puig, del CTT Calella, quedant tercer de grup i per tant no classificant-se pel quadre final.

Més sort va tenir Nolis que va passar primer de grup després d’un trople empat amb Ramon Pons, del CTT Pep Palés, i Àngel del Barrio, del CTT Vilablareix. Ja en el quadre final va anar superant eliminatòries fins a arribar a la final (Puig 3-0, Alemany 3-1), en la qual Joan Pareja, del CTT Vilafranca, el va guanyar, proclamant-se subcampió d’aquesta categoria.

A dobles, Nolis i Farrés van passar eliminatòries fins a vuitens, en què van enfrontar-se amb Josep Feliu i Carles Capilla, que els varen eliminar.