Roberto Heras i Eva Mesado, guanyadors de l’Endimoniada 2018

0
    43
    Endimoniada.JPG

12/06/2018 – 496 corredors van arribar a travessar la meta de la setena edició de la cursa nocturna i de muntanya de Badalona.

El passat dissabte Badalona va viure una cursa trepidant, en la qual Roberto Heras i Eva Mesado es van imposar com a campions absoluts de l’Endimoniada 2018, la cursa nocturna i de muntanya organitzada pel Centre Excursionista de Badalona.

Heras, ex-ciclista huanyador de quatre Vueltas a España, ha guanyat la setena edició de l’Endimoniada amb un temps d’1 hora, 15 minuts i 15 segons. Per la seva part, Mesado, que ja ha pujat al podi en quatre ocasions, ha tornat a guanyar la competició per tercera vegada amb un crono d’1 hora, 33 minuts i 39 segons.

D’altra banda, els guanyadors del Premi Especial La Sargantana, atorgat als primers corredors que van passar pel control del cim de la Coscollada, el punt més alt del recorregut amb 465 metres d’altitud, han estat Ricardo Esclapez, segon classificat en l’edició 2013, amb un temps de 37:31, i la mateixa Eva Mesado amb un tempos de 47:09. El premi especial atorgat als primers socis del Centre Excursionista de Badalona en completar el circuit, van ser Jordi Sabaté i Ariadna Batlle.

A més, l’equip amateur CorreBDN va tornar a ser el club amb més participants en aquesta prova, entre els quals, es trobava Anna Pérez Vidal, l’atleta més veterana de 58 anys.

En total 496 corredors van creuar la línia d’arribada, gairebé la totalitat dels inscrits, amb només un parell d’abandonaments a mitja cursa.