Josep Maria Pou porta ‘Celobert’ a l’escenari del Zorrilla per partida doble

  0
  celobert_davidruano.jpg

  21/12/2012 – L'obra de David Hare, dirigida per l'emblemàtic actor català, podrà veure's aquesta nit, a partir de les 21h, i demà a la tarda -19h-.

  Un loft de la perifèria de Londres es converteix en el punt de trobada d’un vidu que ratlla la seixantena i una jove professora idealista, que descobriran, gairebé com en un confessionari, que la vida no permet fer marxa enrere. Es tracta de dos personatges amb filosofies de vida molt diferents que discutiran sobre els seus valors més confrontats.

  Amb Celobert el seu autor, David Hare, ens parla del deure que té l’escriptor d’intentar interpretar la societat en què viu i de l’energia del teatre per a fer-ho possible.7

  “Fusiona una historia de dos personatges que tenen coses a dir-se per tancar ferides del passat, amb una confrontació ideológica del capitalisme contra el progressisme”, la defineix el seu director i actor, Josep Maria Pou.

  Una obra que porta des de 2003 voltant pels millors escenaris del país i que aquest cap de semana arriba al Zorrilla, i per partida doble: dissabte, a les 21h, i diumenge, a les 19.