Joseph ja és a Badalona

  0
  43
  DevoeJosephFIATC.jpg

  17/09/2013
  L'últim reforç de l'equip ja és a les ordres de Salva Maldonado

  A primera hora arribava a l'aeroport de Barcelona, l'última adquisició del FIATCJoventut, l'escorta canadenc Devoe Josep, que ha estat rebut pel responsable d'equip, David Garcia.
  A les dotze s'ha traslladat fins a la Clínica Diagonal de FIATC Assegurances on ha atès els mitjans de comunicació presents, posteriorment s'ha sotmès a tots els controls mèdics sota la supervisió del metge del Club , el doctor Nacho Muro.

  Les primeres declaracions de Devoe Joseph han estat aquestes:

  "Pel poc que he pogut veure, estic en una ciutat bonica, estic molt content d'estar aquí eb aquest Club que va jugar un Open McDonald 's a Paris davant Los Angeles Lakers de Magic Johnson . M'han parlat molt bé de la llarga trajectòria de l'equip en el bàsquet europeu , així de com la seva organització i instal·lacions".

  "Sé que és una fàbrica de bons jugadors, i que alguns han acabat a la NBA com Rudy Fernández i Ricky Rubio . Em sento molt satisfet de poder jugar a la Lliga Endesa i al FIATC Joventut ".

  "Definitivament estic donant un pas endavant i podré jugar en la màxima competició espanyola després que la temporada passada jugués en un modest club d'Ucraïna. Tots sabem que aquí està la millor lliga d'Europa, la competició serà total perquè hi ha grans jugadors i grans equips".

  "Vull ajudar en el que pugui al meu nou club, que ha confiat en mi".

  "Conec el que serà el meu nou company , el meu compatriota Nik Cochran, ens hem enfrontat dins de la competició universitària , també conec a John Shurna, amb el qual també m'he enfrontat en els partits universitaris. A la resta dels meus companys dels coneixeré aviat. 

  "Conec al jugador de Fuenlabrada James Feldeine , he jugat contra ell recentment a Veneçuela , el amb la seva selecció de la República Dominicana".

  "M'agrada defensar, també m'agrada passar i llençar, però tot això he de treballar cada dia en els entrenaments si vull ser un jugador útil per al meu equip".

  "Vull enviar un missatge als aficionats de l'equip, els hi dic que estiguin preparats per a una temporada impressionant , que lluitarem en tots els partits amb energia , i que tenim molta il · lusió davant aquest nou repte".