ICV-EUiA creu que el nou pla urbanístic de Pompeu fabra s’ha de consensuar amb els veïns

  0
  Plaça de Pompeu Fabra.JPG

  18/09/2013 – Els ecosocialistes celebren l'anul·lació per part del TSJC del projecte urbanístic de l'entorn de la plaça Pompeu Fabra; avui organitzen una assemblea oberta per parlar de la sentència i els passos a seguir d'ara en endevant.

  ICV-EUiA Badalona ha celebrat aquests dies l’anul·lació del planejament urbanístic per a l’entorn de la plaça Pompeu Fabra per part del TSJC. “Ha estat una cursa d’anys, d’obstacles en forma d’al·legacions, mocions, recursos i assemblees, de la que hem anat de la mà  amb la majoria del veïnat afectat i l’AVV de la zona”, afirma el grup municipal. 

   

  La coalició ecosocialista assegura que la sentència els hi dóna raó en els quatre punts que porten posant de manifest des del 2007: la delimitació dels polígons de gestió; la inviabilitat econòmica i financera de l’operació; l’increment d’edificabilitat i per la necessitat de zona verda i habitatge protegit; la necessitat d’una memòria social aprovada pel Ple. 

   

  “ICV-EUiA volem felicitar al veïnat i les entitats amb qui hem compartit aquest llarg procés per l’èxit assolit,” manifesta el president del grup, Carles Sagués. Així mateix, consideren que s’hauria de continuar treballant “conjuntament perquè el futur planejament es faci de manera consensuada i, per tant, doni resposta als problemes que una operació d’aquest tipus requereix”.

   

  Per explicar amb tot detall el contingut de la sentència i l’estat en que es troba el planejament, ICV-EUiA ha convocat per aquesta tarda, a les 19h al seu local, una assemblea oberta a tota la ciutadania.