Juan Magan actuarà al Port de Badalona aquest estiu

  0
  20
  juan-058-1000PX.jpg

  29/05/2017 – L'internacional artista badaloní és, de moment, el cap de cartell del Barcelona Reggaeton Beach Festival, un esdeveniment que tindrà lloc a l'entorn del Port el 29 de juliol.

  Juan Magan tornarà a actuar a la seva ciutat natal aquest estiu. Així ho han confirmat els organitzadors del Barcelona Reggaeton Beach Festival, un esdeveniment que es prepara per a finals del mes de juliol. Tot i que s'anuncia a les xarxes socials des de fa setmanes, els primers noms i informacions concretes no es van donar a conèixer fins fa uns dies.

   

  Juan Magan és el principal artista confirmat a dia d'avui, però no l'únic. També estan assegurades les actuacions de Sebastian Yatra i Bryant Meyers. La llista, no obstant, no està tancada i s'esperen més anuncis durant els propers dies i setmanes.

   

  Segons informen a Facebook, el festival disposarà de música, d'espai gastronòmic, mercat artesanal, activitats, classes de ball i animació i zona esportiva, i s'allargarà des de mig matí fins a la nit del dia 29 de juliol.

   

  La ubicació serà el Port de Badalona, segons ha pogut saber el Diari de Badalona, amb la zona d'escenari i música situada al pàrquing de l'equipament portuari.

   

  El festival, segons la web de l'esdeveniment, està organitzat per Beast Night, Duno Producciones i DQuality Group.