L’Infantil ‘A’ de la Penya és el líder català: campió de Catalunya (50-53)

  0
  DA6aXujXYAE6-I7.jpg

  28/05/2017 – L’equip entrenat per Xavi Castillo només ha perdut un partit durant la temporada regular i s’ha imposat al Bàsquet Manresa.

   

  La temporada que està completant l’Infantil ‘A’ del Divina Seguros Joventut s’acosta a la perfecció. Aquest cap de setmana, la Penya es proclamava campiona de Catalunya derrotant en la final a quatre als seus màxims rivals.

   

  Després s’accedir als partits decisius superant una eliminatòria de quarts molt dura contra l’Escola de Bàsquet Girona Marc Gasol (66-69 i 73-56), la plantilla verd-i-negra se citava amb el Bàsquet Samà a les semifinals catalanes.

   

  En aquesta ocasió el triomf tornava a ser pels nois de Xavi Castillo (74-67), els quals també serien capaços de superar un combatiu Manresa en la final per aixecar la copa de campions (50-53).

   

  Les xifres de resultats assolides per l’Infantil ‘A’ de la Penya són espectaculars. Els de Badalona han guanyat 28 dels 29 partits de competició regular que han jugat durant la temporada. Ara toca pensar en el campionat d’Espanya.