Jugadors, tècnics i afició, tots a l’una

  0
  dgl2761.JPG

  13/04/2018 – Final a l’Olímpic. El Divina Joventut es juga bona part de les seves opcions de seguir un any més a l’ACB davant del RETAbet Bilbao (diumenge 12.30h), en un partit on només val la victòria. 

  13/04/2018 – Final a l’Olímpic. El Divina Joventut es juga bona part de les seves opcions de seguir un any més a l’ACB davant del RETAbet Bilbao (diumenge 12.30h), en un partit on només val la victòria. Els bascos, rivals directes en la lluita per la permanència, arriben a Badalona amb dues victòries d’avantatge respecte dels verd-i-negres, després de tombar dimecres l’Herbalife Gran Canària (92-78). 
  La Penya, amb els seus triomfs contra els canaris i el Saragossa, va aconseguir trencar l’espiral negativa, però la resta de rivals també s’han posat les piles i això obliga a no fallar davant d’un Bilbao crescut i que anirà a totes, conscient que si és capaç d’assaltar l’Olímpic deixaria la Penya a tres victòries de distància més el “basket-average” (a Miribilla els verd-i-negres van caure per 99-74). 
  Toca, doncs, conjurar-se, jugadors, tècnics i afició, perquè el triomf es quedi a casa, en una jornada on també caldrà tenir un ull posat en el que passi en el duel entre Betis i Burgos i el matx entre el Saragossa i el València. Primer de tot, però, cal que els de Carles Duran, que s’enfrontarà al seu exequip,  facin la feina, en un Olímpic que ha de ser una olla a pressió. El tècnic de la Penya focalitza la mirada en el seu propi equip: “Em preocupa que no estiguem intensos, encertats, que tinguem dubtes quan les coses vagin malament. Està clar que el Bilbao és un equip amb molta experiència. Els conec bé i em coneixen bé. Això es notarà durant el partit. Els dos equips lluitem per salvar una situació que no és fàcil però jo confio en el meu equip i en el suport de la nostre gent”.
  Mumbrú, últim partit a Badalona
  La Penya afronta el partit amb l'absència ja coneguda de Maalik Wayns. El Bilbao, pel seu cantó, recupera Dejan Todorovic, després de patir un esquinç. Àlex Mumbrú es va torçar el turmell en el darrer partit, però podrà jugar. Mumbrú, que ha anunciat que es retira a final de temporada, jugarà el seu darrer partit a Badalona i rebrà l’homenatge del club verd-i-negre abans del matx. L'aler va debutar amb la Penya la temporada 1997-98 i va vestir la samarreta verd-i-negra en dues etapes. Fins al 2002, quan va fitxar pel Madrid, i les temporades 2004/05 i 2005/06.