0
    28
    DSC07726.JPG

El Seagull tomba l'Europa a l'Estadi però el triomf del Collerense no permet assegurar la promoció matemàticament.

La llum verda del play-off comença a fer pampallugues. De fet, durant més de 45 minuts, el Seagull tenia la promoció d'ascens a la butxaca, però amb aquesta condició intermitent no n'hi ha prou. S'ha de sentenciar matemàticament. En el duel contra l'Europa, el conjunt de Jordi Ferrón ha deixat entreveure la seva fam de glòria i recompensa a la feina feta durant tota la temporada.

Quan el públic encara no havia arribat al seu seient, les badalonines ja s'aixecaven de la banqueta per celebrar la primera diana del partit. Una pilota precisa i en profunditat de la capitana Alba Gordo ha deixat a Irina Uribe en safata l'1 a 0. Mà a mà de la killer badalonina davant Vintró que no ha perdonat. Aquesta tònica de cercar i trobar espais per banda ha guionitzat els primers 20 minuts de partit, davant un Europa dèbil, incapaç d'aturar el perill badaloní. En la següent aproximació local, Ausi ha engaltat des de la frontal un xus ras i ajustat al pal per obrir forat i augmentar la diferència a dos gols en 18 minuts de partit.

Arran de la segona diana del Seagull, el matx s'ha equilibrat sense traduïr-se en una amenaça ofensiva per part de l'Europa. De fet, el conjunt escapulat no ha causat perill en atac en tot el partit. Tímids xuts des de la distància o llançaments fora de la porteria de Mire han estat les ocasions visitants. Abans de finalitzar el primer temps, Carla Martínez ha gaudit d'una nova oportunitat per sentenciar el matx abans del descans però li ha mancat confiança en la definició.

A la represa, el guió ha mantingut una linia semblant, amb un Europa combatiu físicament però sense perill. El duel físic i la forta calor avui a Badalona ha rebaixat el ritme al segon temps. El Seagull ho ha intentat amb pilotes a l'espai i en un intent d'Ausi per treure petroli en línea de fons, les gavines han reclamat penal.

A falta de 20 minuts per finalitzar el matx, Carla Martínez ha tancat la victòria badalonina amb una jugada personal i els tres punts s'han quedat a Badalona. Ja amb els deures fets, la banqueta local ha fet un cop d'ull a Lleida per veure si la sort els somreia aquest cap de setmana i el play-off era ja una realitat, però el triomf de Collerense davant el Pardinyes (0-1) ajorna la classificació set dies més.