Justo Alarcón, director esportiu CF Badalona: “L’objectiu serà l’ascens”

  0
  M.E

  El director esportiu del CF Badalona, Justo Alarcón, valora la temporada que ha finalitzat el primer equip escapulat i quins són els objectius en la nova Segona RFEF.

  Quina valoració fa Justo Alarcón de la temporada 2020 – 2021?
  Els Ha estat una temporada complicada, amb la covid, condicions del curs…estic content amb l’any de l’equip i hem estat a prop de l’ascens. Hem fet mèrit per a aconseguir l’ascens. N’hi ha partits que s’haurien d’haver guanyat i que et resten punts. La valoració global és bona perquè l’equip ha estat un equip i hem competit.

  El primer equip ha aprovat els objectius plantejats?
  L’objectiu de tots els conjunts de la categoria era intentar aconseguir l’ascens a Primera RFEF. Evidentment, tampoc crec que la temporada hagi estat un fracàs. A la primera fase ho vam tenir a tocar fins al final i en la segona fase m’hauria agradat poder competir també fins a la darrera jornada. L’objectiu era no patir amb el grup de la permanència i intentar lluitar contra els conjunts que encara aspiraven a l’ascens.

  Es podrà mantenir el bloc d’aquest curs?
  En aquesta categoria és difícil mantenir un mateix equip durant diverses temporades. A qualsevol club ens trobem amb aquesta situació. Als jugadors sots23 sí intentem fer-ne un contracte de dues temporades. Aquest curs hem fet una bona temporada i estem intentant renovar la majoria de jugadors. No serà fàcil renovar tots els jugadors perquè ha arribat el mercat i el pressupost del Badalona és el que és. N’hi ha posicions més específiques que tenen el seu cost.

  L’objectiu aquest proper curs és l’ascens?
  L’objectiu del Badalona serà l’ascens. Ara bé, tampoc ens hem de creure que la nova categoria és una Tercera Divisió de temporades anteriors. Quina diferència hi ha amb Segona B? Ens podem trobar rivals com l’Hércules, La Nucía, l’Inter City, Lleida, Espanyol B, Prat…més tots els conjunts catalans que arriben de Tercera Divisió. No serà gens fàcil. La meva preocupació ara com ara és el grup que pugui tenir la temporada vinent que no la meva plantilla.

  Quina culpa té la direcció esportiva d’una bona o dolenta temporada?
  La direcció esportiva és qui té tota la responsabilitat, és a on es prenen totes les decisions. Evidentment, ningú controla que un jugador tingui errors. La màxima responsabilitat és disposar d’un conjunt competitiu. Els jugadors han de tenir aquesta de responsabilitat d’intentar superar aquesta confiança i demostrar-ho al camp.

  Fa un cop d’ull a les xarxes socials?
  Poc però sí que les miro. Twitter sí però Instagram no. Les xarxes socials crec que fan més mal que un benefici. Aquesta és la meva opinió. Hi ha molt covard que no s’atreveix a dir la seva opinió a la cara. Hi ha moltes faltes de respecte i no formen part de la meva vida. Quina és la prioritat aquest estiu? Els jugadors més cars són els davanters perquè així ho estableix el mercat. La meva prioritat era la renovació de Jairo perquè és un gran davanter.

  Hi ha la previsió d’una assistència de públic menor a la graderia amb la nova reestructuració de categories?
  Crec que serà tot el contrari. Un Badalona – Europa tindrà més caliu a la graderia que un Badalona – Barça B, per exemple. Tindrem molts rivals del nostre entorn. Hi haurà més ambient, segur. Conjunts amb més cartell? Ens podem enfrontar a l’Hércules la propera temporada…hem d’oferir un bon joc perquè els aficionats vinguin.

  El club esperava l’adéu de Manolo?
  Absoluta sorpresa. Un dia després de finalitzar la temporada ens ho comunica quan el club ja tenia la previsió de comunicat la seva renovació. Puc entendre que pugui tenir dubtes però crec que ens ho podria haver confirmat dues setmanes abans. Crec que ell va patir a l’hora de sentenciar aquesta decisió. Manolo és un professional i té les seves aspiracions.

  I ara arriba Nacho Alfonso.
  A vegades és difícil potenciar allò intern però jo li vaig transmetre la confiança a la Junta Directa que l’aposta de Nacho era una aposta segura.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí