Justo Molinero serà el pregoner de les Festes de Maig 2013

  0
  justomolinero.jpg

  15/03/2013 – El comunicador cordovès, president del Grup TeleTaxi, manté un estret lligam amb Badalona, on va viure i on té família; el pregó serà la tarda del divendres 3 de maig.

  Justo Molinero serà enguany el pregoner de les Festes de Maig de Badalona. Aquest comunicador, nascut a Còrdova l’any 1949 i que resideix a Catalunya des de fa 45 anys, manté un estret lligam amb Badalona, una ciutat on va viure durant un temps i on encara conserva una part important de la seva família.

   

  La trajectòria professional de Justo Molinero en el món de la comunicació va començar l’any 1982 quan va fundar Radio Tele-Taxi. En l’actualitat, Molinero presideix el Grup TeleTaxi, un grup de comunicació que engloba freqüències de ràdio, canals de TV i una companyia discogràfica.

   

  Un estil molt particular de fer ràdio i la proximitat amb els oients són el segell que caracteritza la seva fórmula radiofònica. Justo Molinero presenta i dirigeix el programa matinal “El jaroteo”, que de dilluns a divendres s’emet per Radio Tele-Taxi. També presenta cada setmana a TeleTaxi TV el programa “Qui és qui”, un espai d’entrevistes en profunditat a personatges destacats de l’actualitat política i social.

   

   

  El Pregó de Festes es farà el divendres 3 de maig, a les 19 hores, a la plaça de la Vila, i l’acte central, la Cremada del Dimoni es farà el divendres dia 10.