L’espectacle d’humor ‘Confessions de dones de 30’ aterra al Teatre Blas Infante

  0
  59
  dones.jpg

  15/03/2013 – Les actrius de la companyia La Cubana Mertixell Huertas, Ota Vallès i Yolanda Ramos ja han fet riure milers d'espectadors amb les seves reflexions plenes de crítica social.

  Un cop superada la barrera dels 30 anys, comencen a sorgir en les dones una sèrie de problemes molts comuns. Inevitablement, la pressió social transmet l’angoixa de saber que tot ha de ser ara o mai: o triunfes ara, o no triunfaràs, tens un fill ara o mai, trobar un home ara o mai. En clau còmica, Confessions de dones de 30, a través de les tres actrius Meritxell Huertas, Ota Vallès i Yolanda Ramos, integrants de La Cubana, fa una representació humorística d’aquesta situació vital amb un to de certa crítica social.

   

  Escrita i dirigida per Domingos Oliveire i Edu Pericas, aquesta obra ja ha esdevingut un gran èxit a Amèrica del Sud: més de 4.000 funcions a Mèxic, més de 100.000 espectadors al Brasil, més de tres años en cartell a Argentina… I temporadas a Colòmbia, Veneçuela, Panamà, Uruguai i EEUU, entre d’altres. Després de recórrer mig món, les tres monologuistes aterren dissabte, a partir de les 21 hores, al Teatre Blas Infante de Badalona