Karen Grigoryan, guanyador del 40è Obert Internacional d’Escacs de Badalona

  0
  1.JPG

  11/08/2014 – Després de nou dies de moure fitxes, el Gran Mestre armení de 19 anys, Karen Grigoryan, s'ha proclamat campió davant de més de 200 participants, entre els quals cinc badalonins.

  Després de nou dies de moure les fitxes d’escacs, l’armeni Karen Grigoryan s’ha proclamat campió del 40è Obert Internacional d’Escacs de Badalona – III Memorial Miquel Castellà i Gili, que el Centre Cívic de La Salut ha acollit des del dia 2 fins el diumenge 10 d’agost, més de 200 participants de 15 països diferents; entre els quals, enguany han jugat tres badalonins al grup B i dos més al grup A.

   

  Karen Grigoryan és un jove de 19 anys d’Armenia reconegut com un Gran Mestre Internacionals per la Federació Internacional d’Escacs (FIDE), ja que té diversos títols aconseguits, entre ells el Campió d’Escacs del seu país l’any 2011 i 2013. A més, està classificat en la posició 211 a la llista dels millors escaquistes del món. En aquest campionat, Gregoryan s’ha classificat com a primer finalista del grup A amb una puntuació de 7,5 i s’ha endut un premi en metàl·lic de 1.000 euros i un quadre del pintor badaloní Jordi Fernández Vila. Per darrere seu s’han quedat Josep Manuel Lopez, de grup SCC Sabadell, i Marc Narciso, de Barberà; tots dos amb una puntuació de 5,5.

   

  Per altra banda, en el grup B han quedat finalistes els catalans Valentí Arroyo, Rodrigo Ramal i Josep Garcia.