Setmana frenètica

0
    44

12/08/2014 – Quatre partits en cinc dies. El CF Badalona ha viscut una darrera setmana de pretemporada atapeïda de compromisos que ha posat a prova la resistència dels de Manolo González. El bon paper al torneig dels Històrics i la coincidència de dates amb les eliminatòries de la copa Catalunya han conduït a un ritme de partits absolutament frenètic i esgotador. Els escapulats van jugar dimecres, divendres, dissabte i diumenge.

La particular marató del conjunt badaloní va arrencar amb l’eliminatòria prèvia del torneig dels Històrics, on els escapulats van enfrontar-se, en un triangular, al Rubí i al Júpiter. Dos partits de 45 minuts, amb empat a zero amb el Rubí (guanyant la tanda de penals) i victòria contra el Júpiter (2-1). El rival en semis, 48 hores més tard, va ser el Prat. El matx va acabar amb empat (1-1) i un cop més els penals (i l’encert d’un Marcos incommensurable) van permetre als de Manolo González avançar fins a la final, que es va jugar l’endemà dissabte contra el Sant Andreu de l’extècnic escapulat Piti Rincón. El Badalona es va avançar amb un gol de Manu Balda,  però l’expulsió d’Òscar Sierra al minut 36 va furgar en el desgast físic dels escapulats, que van acabar cedint per 2-1. L’endemà, sense temps ni de respirar, va arribar el torn de la segona eliminatòria de la copa Catalunya, contra el Martinenc. Un partit on l’acumulació de minuts va seguir passant factura, amb un Badalona que va arrencar fort (amb el 0-1 d’Abraham) però que es va anar apagant. Al final, empat a un i, un cop més, victòria als penals amb Marcos aturant fins a tres llançaments.  Entre els històrics i la copa Catalunya el Badalona ha hagut d’afrontar quatre tandes de penals, i les ha guanyat totes.

Aquesta setmana el Badalona tindrà un petit respir que li permetrà poder treballar amb una mica més de normalitat i anar afinant detalls. Divendres, dia 15, els badalonins jugaran un amistós a Castellar del Vallès amb el Sabadell B i el diumenge 17 d’agost, a Pomar, rebran l’Olot (19.30 h) en la tercera ronda de la copa Catalunya. Aquest duel amb els olotins suposarà el debut a Badalona del nou projecte escapulat. Els pròxims dies també han de ser determinants per acabar de configurar una plantilla encara inacabada. Una manca d’efectius que s’ha notat en aquesta sèrie de partits seguits. L’última incorporació va ser la del defensa Toni Lao i sobre el paper encara haurien d’arribar tres reforços més per tancar la plantilla.