Katsikaris: “La Penya és super, superperillosa”

  0
  53
  fotis.jpg

  17/11/2012

  Per l'entrenador grec, el Fiatc Joventut "fa coses que no ens havíem trobat fins ara" i creu que "si dominem la defensa i el rebot, podrem marcar el nostre ritme"

  L'entrenador del Gescrap Bizkaia, Fotis Katsikaris, ha alabat el joc de la Penya, un equip que considera "super, superperillós".
  El grec ha avisat que els seus jugadors "hauran d'estar molt atents, perquè el Joventut fa coses que no ens havíem trobat fins ara".

  Katsikaris ha volgut destacar la facilitat per llançar que tenen verd-i-negres que "viuen molt del seu encert" i el contraatac. "Fan 20 punts de mitja en contraatac, i no només per safates", explica el tècnic dels bilbaïns que creu que "això és massa en aquesta lliga".

  L'entrenador helè ha analitzat les possibilitats que dona Gaffney al joc de la Penya "perquè és capaç d'iniciar ell mateix les transicions" i considera que "haurem d'estar atents a la nostra defensa des del moment que fem un tir".
  De fet el rebot és una de les grans preocupacions que veu Katsikaris per aquest partit. "Haurem d'estar atents a la defensa i el rebot, perquè hi haurà molts rebots llargs", diu l'entrenador, que creu que "si fem bé aquestes dues coses podrem marcar el nostre ritme".