Kirksay: “Diumenge necessitem que tothom aparegui”

  0
  43
  FUE-JOV (25).jpg

  12/05/2015 – L’aler del FIATC Joventut parla del pròxim compromís de Lliga Endesa contra l’UCAM Múrcia i de com arriba l’equip a aquesta cita clau.

   

  Tot i tenir-ho molt a prop, el play-off encara no és una realitat. Aquest és el primer missatge que ha volgut transmetre Tariq Kirksay en la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació.

   

  “El quasi no existeix. O estàs classificat, o no ho estàs. Encara no estem al play-off matemàticament. Cal esperar i fer la feina”, assegurava el jugador de la Penya, conscient de la bona situació de l’equip.

   

  “El grup està bé, després de guanyar a Fuenlabrada en un partit molt important per nosaltres”, reconeixia l’aler del FIATC Joventut, analitzant l’estat d’ànim de l’equip un cop confirmat el triomf al Fernando Martín (73-77).

   

  De cara a diumenge, Kirksay advertia que, per tornar a guanyar, caldrà “que tothom aparegui”. Només d’aquesta manera es podrà “aconseguir la classificació pel play-off”.

   

  Segons Kirksay, “durant la setmana cal treballar dur, no només per classificar-nos, sinó per arribar bé als partits de play-off”. L’aler del Bronx no veu el matx contra l’UCAM “com una final”. Simplement es tracta “d’un partit més que cal guanyar com sigui”.

   

  Tot i el bon estat de forma del Múrcia, guanyador de quatre dels últims cinc compromisos que ha disputat, el FIATC Joventut “no pot canviar la seva forma de jugar”.

   

  Per Tariq Kirksay, el conjunt de Salva Maldonado “ha de buscar millorar les coses que hem fet durant tota la temporada, no canviar-les”.