Kirksay: “Hem de recuperar el somriure”

  0
  1415_CR_CUARTOS_CJB-HGC_3Q (2).JPG

  14/04/2015 – L’aler del FIATC Joventut torna aquesta setmana després d’un mes i mig de baixa a causa d’una lesió muscular que s’ha dilatat en el temps.

   

  Després de sis partits fora de les pistes, Tariq Kirksay torna a sentir-se jugador. L’exterior del Bronx afronta amb moltes ganes la setmana del seu retorn. Des del duel guanyat al Fontes Do Sar contra l’Obradoiro (67-71), el FIATC Joventut no ha pogut comptar amb un dels seus principals referents.

   

  L’aler s’ha perdut les últimes sis jornades, període en el qual la Penya només ha pogut vèncer al Manresa (82-63). “Ha estat un temps difícil per a mi. He vist a l’equip patir, però bé, tots els equips passen per mals moments. Jo tinc moltes ganes de tornar per ajudar a l’equip”, reconeixia Tariq Kirksay abans del primer entrenament de la setmana a l’Olímpic.  

   

  “Vull que l’afició torni a venir a veure els partits i ens ajudi. Els fans estan una mica freds, igual que l’equip. Esperem aconseguir coses especials tots junts”, afegia l’aler, manifestant les seves ganes de tornar a jugar després d’un mes i mig lesionat.

   

  Segons Kirksay, la Penya “segueix somiant en el play-off”, però “ara toca fer l’últim esforç”. “Espero que tothom hi sigui. Jo hi seré”, declarava Kirksay, exigint compromís i unitat als companys.

   

  Després d’un llarg període aturat, el jugador nord-americà afirma sentir-se “molt bé” i “amb ganes d’estar a la pista i d’ajudar”. L’exterior verd-i-negre espera poder contagiar a l’equip del seu caràcter per tal de guanyar els partits necessaris que permetin al grup classificar-se pel play-off.

   

  “No tot va malament. Si la lliga s’acabés avui, la Penya estaria dins del play-off. Hem d’intentar recuperar el somriure i ser positius”, comentava l’aler abans de l’entrenament matinal del FIATC Joventut.

   

  Analitzant les mancances que ha patit la Penya durant la seva absència, Kirksay valorava els problemes que ha sofert el grup en atac. “Pot ser que hagi  faltat una mica de lideratge en atac. Jo el puc exercir, però tampoc sóc superman. Estic aquí per sumar i ajudar”, declarava l’aler.

   

  De la mateixa manera, Tariq Kirksay reclamava la tornada als orígens; la recuperació del joc que va donar uns brillants resultats durant la primera volta.

   

  “Sóc un jugador que sempre vol guanyar. M’encanta guanyar i vull tornar a veure al meu equip. L’equip de fa dos mesos. Un grup que juga alegre, que juga bé i que gaudeix a la pista”, apuntava el jugador verd-i-negre.

   

  Sobre el pròxim partit contra el València Basket, Kirksay admetia no estar pensant gaire “en ells, sinó en nosaltres”. “Hem de retrobar el nostre joc. Si podem passar una bona setmana d’entrenaments, tot serà més fàcil. Si guanyem, podem recuperar la cinquena plaça. Això seria el millor que ens podria passar”, comentava l’exterior del Bronx.