Llovet: “Més que del calendari, depèn tot de nosaltres”

  0
  1415_IBT-JOV (1).jpg

  14/04/2015 – El capità veu perfectament possible vèncer al València Basket, partit clau de cara a les aspiracions de play-off del FIATC Joventut.

   

  En la tornada a la feina del primer equip, Nacho Llovet ha atès als mitjans de comunicació per valorar en quin moment es troba la plantilla, després de caure a la pista de l’Iberostar Tenerife (89-83).

   

  “Les dinàmiques tenen aquestes coses. A la primera volta tot ens sortia bé i et sents una mica invencible. Ara, quan arriben els mals resultats, arriben els dubtes”, declarava el pivot del FIATC Joventut.

   

  Sobre les causes que han dut a la Penya a guanyar només tres partits durant tota la segona volta, Nacho Llovet apuntava cap als problemes físics. “Hem tingut lesions i l’estat de forma de l’equip no és l’òptim. Tot i així, la setmana passada vam guanyar bé al Manresa”, afirmava el capità.

   

  Segons Llovet, “Tenerife no és un camp fàcil. Quan estàs en una bona dinàmica, aquests partits s’afronten d’una manera. En els moments delicats, en comptes de tenir dubtes, conserves la calma i penses que tot tornarà al seu lloc”.

   

  El pivot de la Penya té clar que caldrà suar de valent per assegurar la classificació matemàtica per la post-temporada, no tant pels rivals, sinó per la dificultat que té trencar una mala ratxa de resultats quan hi ha lesions.

   

  “És evident que el play-off no està assegurat. Estem en una bona posició, però el nostre lloc era millor fa unes jornades. Més que del calendari, depèn tot de nosaltres. Tots els equips estan demostrant que ara ja no és senzill guanyar a ningú”, assegurava el jugador del FIATC Joventut abans de l’entrenament matinal d’avui.

   

  Per Nacho Llovet, “la millora de l’equip es basa en mirar cap a nosaltres mateixos”. El capità creu que guanyar diumenge al Vaència Basket “és possible”, ja que la plantilla verd-i-negra ha demostrat “tenir qualitat per vèncer a qualsevol adversari. És qüestió d’afrontar el partit amb ganes i amb molta intensitat”.