Kirksay: “Més que companys, som amics i germans”

  0
  40
  Tariq_Kirksay_FIATC_Joventut_2014.jpg

  14/01/2015 – L’aler nord-americà va disputar a Múrcia els seus primers minuts després de caure lesionat, tot i que el pla inicial era que no jugués.

   

  Tariq Kirksay segueix cremant etapes per recuperar-se del tot de l’esquinç de turmell que el va mantenir fora de les pistes durant dos partits. El jugador verd-i-negre afirma estar “millor”, tot i que encara li falta una mica per estar al cent per cent.

   

  A Múrcia, Salva Maldonado li va demanar un esforç extra per sortir i ajudar als companys. Després del descans, Kirksay se la va jugar i l’aposta va sortir rodona: remuntada i triomf meritori al Palacio de los Deportes (70-77).

   

  “No pensava jugar a Múrcia. Vam començar el partit malament i al descans em van preguntar si podia sortir i ajudar a l’equip. Ho vaig intentar i va sortir bé. Vam poder remuntar i guanyar un partit que s’havia posat molt difícil”, revelava Tariq Kirksay abans de l’entrenament matinal del FIATC Joventut.

   

  Per l’aler verd-i-negre, “és important seguir jugant bé i continuar amb la bona ratxa”, tot i que ser cap de sèrie a la Copa del Rei tampoc és una obsessió. “Penso que el millor és sumar el màxim nombre de victòries possibles, perquè som professionals i guanyadors. Si quedem caps de sèrie, millor, però només ens hem de concentrar per guanyar cada partit”, afirmava Kirksay.

   

  Al jugador de la Penya li és ben igual la posició que ocupa a la classificació el Baloncesto Sevilla. Segons Kirksay, “tots els partits són complicats per nosaltres. Sigui l’últim o el primer sempre ens passa el mateix”. L’equip, doncs, “ha “d’estar concentrat i treballar els dies que falten”.

   

  A Tariq Kirksay també li hem preguntat si considerava aquesta primera volta amb el FIATC Joventut com la més divertida que ha jugat en els seus anys a l’ACB. Sens dubte, l’aler la situava entre les millors.

   

  “No ho sé. Amb l’Estudiantes també vam fer una molt bona primera volta. Aquí l’afició està més sorpresa que nosaltres mateixos. Sabem que tenim un bon grup i estem fent la feina que cal per guanyar”, comentava Tariq Kirksay mentre Demond Mallet li feia tot tipus de bromes.

   

  Precisament aquest ambient càlid i la bona sintonia entre els jugadors és una de les claus de la bona línia de resultats de l’equip. “Tenim bona química. Més que companys, som amics i germans. Això ens ajuda molt”, assegurava Kirksay al costat de D-Mallet.