Kirksay: “No tindrem dubtes si seguim treballant bé en els entrenaments”

  0
  1314_PAM_JOV (3).jpg

  27/02/2014
  L'aler creu que "no hem de donar voltes al partit de Santiago tota la setmana" i que cal tenir respecte al Valladolid "un equip contra el que ens va costar molt guanyar"

  L'aler del FIATC Joventut, Tariq Kirksay ha fet autocrítica però alhora ha volgut treure ferro de la derrota de l'altre dia a Santiago. 

  El de Nova York ha reconegut que l'equip no va competir i que va fer un partit molt dolent, però espera que després del matx de Manresa "això només passi 2 cops a l'any" i ha creu que l'Obradoiro també va tenir part de mèrit. "Ells estaven preparats per aquest partit, són un bon equip i no som els primers que hem jugat malament allà", ha rematat Kirksay.

  L'exterior verd-i-negre ha dit que "no hem de donar-li voltes tota la setmana" i ha assegurat que "si seguim treballant bé en els entrenaments no tindrem dubtes".

  Del Valladolid, el rival que diumenge visita l'Olímpic com a cuer i havent guanyat només 2 partits, ha recordat que "allà vam tenir problemes i ens va costar molt perquè va ser un partit dur". "Tots els partits són perillosos en aquesta lliga", ha sentenciat en referència a aquest tema.

  Per últim, Kirksay ha declarat que "arriba el mes de març que per mi és el més important de l'any. És el que es fa més llarg  i el que diferencia els equips que lluitaran pel Play Off i els que es quedaran en una zona intermitja. És important que el comencem bé".