Òmnium i ANC obren al carrer del Mar el primer local de Catalunya per promocionar el 9N

  0
  25
  NdPFoto2.jpg

  13/10/2014 – El passat dijous la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, va inaugurar a Badalona el primer espai ‘Ara és l’hora’ de tot Catalunya; pretén ser un punt de trobada i diàleg per treballar a favor de la consulta.

  El passat dijous la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, va inaugurar a Badalona el primer espai ‘Ara és l’hora’ de tot Catalunya. El local està ubicat al carrer de Mar de Badalona i pretén ser un punt de trobada i diàleg per treballar a favor de la consulta del 9N des de la ciutat de Badalona.

   

  Es tracta de la reconversió efímera d’una botiga i permetrà acostar a peu de carrer la campanya ‘Ara és l’hora’ als badalonins i badalonines. Projeccions, marxandatge de la campanya, un espai de participació i un speak corner per on diferents persones i entitats aniran desgranant la seva visió d’un nou país.

   

  La presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, ha explicat aquest dijous que Badalona és un a ciutat "especialment interessant perquè hi ha molts badalonins que somnien amb una Catalunya sobirana, però també n'hi ha molts que no". "Els volem escoltar a tots; és un punt molt divers", ha afegit. Precisament la presentació ha arribat a 30 dies del 9 de novembre i Muriel Casals ha estat l’encarregada de destapar un compte enrere fins la data, mostrant-se "convençuda" que la consulta es portarà a terme.

   

  El president d’Òmnium Badalona – Barcelonès Nord, Jordi Ballesteros, per la seva banda, ha volgut posar en valor els resultats de la feina conjunta que Òmnium i l’ANC estan portant  terme per estendre el debat sobre el futur polític de Catalunya arreu de la ciutat. Ballesteros diu que el local neix amb clara voluntat de ser un espai de trobada i que es pretén “que la ciutat es faci seu”. Aquest cap de setmana hi haurà les primeres activitats programades que combinaran reflexió, debat, cultura i sobretot “escoltar a tothom”.