Kirksay: “Qui pensi que és un partit d’entrenament s’equivoca”

  0
  JOV-CAN (16).jpg

  01/05/2014
  L'aler verd-i-negre no té por a res i anima a l'equip a tornar a demostrar el seu millor nivell

  L'aler del FIATC Joventut Tariq Kirksay ha parlat del compromís que té l'equip avui a la pista del Real Madrid, el líder de la competició. el de Nova York ha estat molt taxatiu quan ha afirmat que "el Madrid no és imbatible, el podem guanyar". "Hi ha gent que pot pensar que és un partit d'entrenament, pe`ro no és així, s'equivoquen", ha declarat.

  Sobre ser forts a casa: "No, a casa no podem tornar a fallar. Hem de seguir lluitant sabent que tenim encara possibilitats, encara és a les nostres mans i crec que estem en una bona línia. No podem abaixar el cap perquè haguem perdut contra un equip de gran nivell. Hem de seguir lluitant"

  Sobre el Madrid: "No és imbatible, podem fer-ho. Hem d'entrar al partit concentrats i amb confiança. En el partit d'aquí vam tenir possibilitats. Som un bon equip però ho hem de demostrar. Esperem donar el millor de nosaltres el dijous i fer la nostra millor defensa. Si defensem i trobem l'encert en els triples tindrem més oportunitats.

  Sobre el partit del Múrcia: "Ara no pensem en el Múrcia. Tenim un partit per endavant. Hi ha gent que pot pensar que és un partit d'entrenament però no és així, s'equivoquen. El podem guanyar. El partit del Múrcia no té res a veure amb el del Madrid.

  Sobre el seu rendiment individual: "La meva temporada no és increïble, és normal. L'últim dia vaig fallar alguns tirs fàcils sota l'aro i vaig fer algunes males passades. He d'aportar una mica més per ajudar a l'equip si volem entrar als Play Off".