Maldonado tira d’ironia: “El Madrid està en crisi, som favorits i ho hauríem de fer molt malament per no guanyar”

  0
  maldonado arbitres charly.JPG

  01/05/2014
  Preguntat per si el Madrid era més o menys vulnerable després de perdre 3 partits en una setmana, l'entrenador verd-i-negre ha desplegat el seu sentit de l'humor: "Van fer 105 punts l'últim dia, i n'hauríem de fer més de 105, que és fàcil. Lògicament som els favorits" 

  El tècnic del FIATC Joventut, Salva Maldonado, no se'n refia de les derrotes del Madrid i ha tirat d'ironia afirmant que "clarament som favorits i ho hauríem de fer molt malament per no anotar més de 105 punts com ells l'altre dia". "Ara més en serio", ha prosseguit, "és un partit molt difícil perquè venen de victòria i s'hauran recuperat físicament"

  Sobre el Madrid: "Ara està en crisi. Està clar que els agafem en bon moment. Van fer 105 punts, per guanyar-los haurem de fer-ne més de 105 punts, que és fàcil, i lògicament els favorits som nosaltres. Molt malament ho hauríem de fer per no guanyar. Ara m´s en serio, anem en la pitjor situació possible en el sentit de que ells venen després de derrota i en 4 dies es recuperaran físicament, que ha estat un dels problemes que van tenir diumenge contra el València. Ells estan molt be, però tampoc em preocupa molt perquè el que hem de fer es preparar-nos nosaltres, intentar jugar al límit del que poguem i estar be mentalment. El marcador em preocupa menys perquè de 100 partits en perdrem 98. Només em preocupa el nivell del meu equip, recuperar la gent, i estar com el de l'altre dia a nivell de desplegament físic.

  Sobre les opcions de Play Off: "Tenim 5 partits en 14 dies. És algo que sabíem abans de començar aquest Play Off nostre. Tenim 5 partits de Play Off en aquests 15 dies. Dependrà molt de com arribin els jugadors, sobretot els veterans que són els que normalment generen més inquietuds. No estem preparats com els d'Eurolliga, que juguen cada 3 dies, però suposo que ens podrem recuperar, i sinó es així ja ho veurem quan acabi aquesta serie de 5 partits. Al marge del que passi dijous no podem estar lamentantos gaire. Aquest partit, el guanyis o el perdis l'hem de deixar enrere.