Kuzmic: “Tinc moltes ganes de fer un gran partit al Martín Carpena”

  0
  Nueva imagen.JPG

  04/10/2012

  El bosnià, amb contracte en vigor amb l'Unicaja, jugarà per primer cop a la pista malaguenya. "Hauré de lluitar cada rebot i cada punt". 

  Fins a 7 jugadors de la Penya jugaran per primer cop al Martin Carpena, la pista de l'Unicaja de Màlaga.

  El cas més paradoxal és el d'Ognjen Kuzmic, que té contracte en vigor amb el club malagueny però mai a debutat davant la seva afició

   

  Tot i fer una notable temporada a la Leb Or amb el Clínicas Rincón, l'equip vinculat (10,4 punts i 8,6 rebots), no va tenir oportunitats en un Unicaja que va anar a la deriva tota al segona volta.

  Amb l'arribada de Repesa, el cos tècnic ha preferit apostar per Kosta Perovic, un jugador de les seves característiques però amb més experiència. Ara torna a Màlaga per debutar al Martin Carpena, una situació que el propi jugador considera "molt estranya", perquè "em fa molta il·lusió tornar a Màlaga" i "algun dia voldria jugar allà". 

  "Tinc moltes ganes de fer un gran partit al Martin Carpena", explica Kuzmic, "i sé que per fer-ho hauré de lluitar per cada rebot i cada punt"

   

  El bosnià ha deixat molt bones sensacions a la pretemporada verd-i-negre, adaptant-se ràpid al joc dinàmic de l'equip, però va pagar els nervis del debut a la lliga amb una actuació discreta (4 punts i 3 rebots).

  Kuzmic té molt clar que "he de seguir treballant perquè les coses surtin millor que en el primer partit. Si ho faig, veurem el Kuzmic de la pretemporada".