L’ Estadi és la millor medicina (4-1)

0
    28
    Xavi Garcia

El Seagull va tornar a aixecar el vol després d’una nova ensopegada. Tal com va succeir fa 15 dies a l’Estadi, les ‘gavines’ es van tornar a refer d’una derrota, i recuperant el seu olfacte golejador més letal i fulminant. En aquesta ocasió, l’ Atlético de Madrid B va ser la víctima badalonina, superant el conjunt matalasser per 4 gols a 1 i amb una molt bona entrada de públic de testimoni.

Tal com va ocórrer contra el PM Friol, el guió del matx es va tornar a repetir. Les badalonines es van avançar al marcador quan amb prou feina s’havien superat els primers cinc minuts de partit i a la graderia el públic encara no omplia la tribuna principal del camp. Claudia Barea va situar l’1 a 0 al marcador amb un fort xut a l’altura del punt de penal impossible per a la portera visitant. Malgrat avançar-se molt d’hora, el Seagull va haver de treballar força, davant un Atleti que va intentar fer-se amb el domini del mig del camp i perillós en les sortides de la pilota. Sense que el marcador s’alterés més, ambdós conjunts van marxar a vestidors amb un mínim avantatge badaloní que s’havia de defensar i ampliar per assegurar el triomf.

De cara al segon temps, les ‘gavines’ van fer un pas endavant i l’efectivitat de cara a porteria va millorar força. Nuria Garrote va ampliar l’avantatge al 53′ després de culminar una acció combinativa. Tot i això, les matalasseres van reduir la distància novament a un gol, amb diana d’Elena Martínez. Les opcions de sumar un punt a Badalona es van desfer després del gol de ‘Xiki‘ i la sentència de Nuria Garrote a les acaballes del matx, en dues accions iniciades per les bandes:

Després d’aquesta victòria, el Seagull s’alça fins a la sisena posició amb 6 punts i una injecció de moral per agafar forces en una jornada i cap de setmana de descans. La competició es reprendrà el cap de setmana del 12 i 13 d’octubre, moment en què les badalonines visitaran el camp del Zaragoza.