Els infants de Badalona aprendran a ‘Menjar bé’ a través d’una exposició

  0
  59

  A partir d’avui i fins al 14 d’octubre, el CAP Martí Julià de Badalona acollirà l’exposició interactiva de la Diputació de Barcelona “Menja bé, tu hi guanyes”.

  La mostra es dirigeix a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys i té per objectiu donar-los una sèrie de consells sobre com seguir una alimentació saludable.

  L’exposició consta de diferents plafons amb què es recrea l’ambient domèstic mitjançant espais que estan vinculats a l’alimentació i el lleure, i que faciliten un treball interactiu als visitants. Es complementa amb la utilització de jocs multimèdia i un audiovisual protagonitzat per infants, de la mateixa edat que els destinataris de l’exposició, que expliquen els principis d’una alimentació saludable. Els jocs interactius permeten reforçar els continguts de forma lúdica i es poden utilitzar (igual que l’audiovisual) en un context posterior a la visita. Amb aquest objectiu es faciliten còpies d’ambdues produccions.

  D’aquesta manera, es promouran hàbits alimentaris saludables entre la població infantil, apropant aquest tipus d’informació a les persones assistents.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí