L’ Europa humanitza el Seagull (2-0)

0
    31
    Xavi García

El 25 de febrer de 2018, el Seagull va caure a Igualada per la mínima (2-1). Una derrota del conjunt de Jordi Ferrón que no s’ha tornat a repetir fins diumenge passat, al Nou Sardenya i coincidint amb l’inici de la segona volta.

L’Europa de Toni Camacho va trencar la imbatibilitat badalonina en un matx molt intens però que no va tenir cap recompensa a favor de les blaves.
    Maria Siegrist va avançar les escapulades al minut 20 de partit gràcies a un refús caçat a l’àrea petita. Les de Jordi Ferrón van reaccionar buscant la velocitat d’Irina i el bon joc d’esquenes de Sara Serna però sense gaires opcions clares de joc.

A la segona part, les ‘gavines’ van sortir decidides a donar la volta al partit. Núria Garrote va gaudir de l’ocasió més clara però el pal va evitar l’empat. Amb l’1 a 0, una possible pena màxima hauria pogut anivellar el matx, però ni l’assistent ni l’àrbitre no han considerat així.
    Quan faltaven vint minuts per acabar el matx, Pili Porta va aprofitar una pilota penjada d’una falta per guanyar l’esquena a la defensa badalonina i creuar la pilota a Brígida.
    2 a 0 i partit molt coll amunt. Tot i això, l’Europa ho va continuar intentant més amb cor que cap però sense cap solució possible, i confirmant-se la primera relliscada badalonina de la temporada.

Amb aquesta primera desfeta, i la victòria del Zaragoza a Mallorca, el lideratge al capdavant del grup III de Segona Divisió s’anivella i tant Seagull com l’equip aragonès comparteixen esglaó amb 35 punts. Aquest diumenge a les 12 hores intentaran refer-se a l’Estadi en el derbi comarcal davant un Sant Gabriel molt segur en defensa.