La targeta rosa de transport públic s’amplia a persones majors de 60 anys

  0

  Des d’aquest mes de gener ja es pot demanar la targeta rosa metropolitana pel transport públic. La gran novetat d’enguany és que les persones de més de 60 anys poden accedir a aquest programa, en lloc de 62 com era fins al moment. També la poden demanar les persones que acreditin un grau de discapacitat superior al 33%. La targeta rosa és un títol personal i intransferible que es pot adquirir gratuïtament o en tarifa reduïda (T4) depenent els ingressos de la unitat familiar.

  Per poder disposar d’alguna d’aquestes dues targetes cal:

  –       Estar empadronat al municipi de Badalona.

  –        Tenir més de 60 anys.

  –       Disposar del certificat de reconeixement de la discapacitat igual o superior al 33% de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) de la Generalitat de Catalunya o la targeta acreditativa de la discapacitat.

  –       Tenir uns ingressos econòmics per tots els conceptes (pensions, ajudes, rendes, etc.) iguals o inferiors a 8.271,55 €, per ser beneficiari de la targeta rosa metropolitana gratuïta, o bé iguals o inferiors al doble del mateix valor (16.543,10 €) per ser beneficiari o beneficiària de la targeta rosa metropolitana de tarifa reduïda

  Les persones que disposin d’aquests dos tipus de targetes podran viatjar en els diferents serveis de transport públic que operen a la zona tarifària 1 del sistema tarifari integrat de l’àrea metropolitana de Barcelona, és a dir:

  • Línies d’autobusos metropolitans de Transports Metropolitans de Barcelona.
  • Línies d’autobusos metropolitans, de les següents empreses concessionàries de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, dins de la zona tarifària 1: TUSGSAL, BAIXBUS (Mohn, Oliveras i Rosanbus), SOLER I SAURET (línies urbanes de Sant Feliu, Esplubus, JustTram i JustMetro), AUTHOSA, UTE Hispano Igualadina, SL-Empresa Monforte, SA-Castromil, SA (Línia 88) i TCC2 (PR4).
  • Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (dins la zona tarifària 1 del sistema tarifari integrat).
  • Metro.
  • Trambaix.
  • Trambesòs.
  • Funicular de Montjuïc.

  En queden excloses les línies singulars Aerobús, telefèrics, funicular del Tibidabo, Tramvia Blau, Bus Turístic i serveis especials.

  Les sol·licituds i tramitacions de les targetes es realitzarà a les Oficines Municipals de Districte

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí