L’11è Mercat Solidari de SIQUE! s’acomiada amb èxit rotund

  0
  Mercat Solidari.JPG

  28/05/2014 – Els recursos obtinguts es destinaran a la construcció de la Llar Residència per a 20 persones a Badalona.

  La present edició del Mercat Solidari per a persones amb Diferent Capacitat Intel·lectual organitzada per la Fundació SIQUE! ha tancat les seves portes amb gran èxit de participació i vendes. Després d’estar pràcticament un mes, concretament de l’1 al 25 de maig, a la plaça Pompeu Fabra, s’han superat les expectatives previstes en aquesta 11a edició.

   

  La gran oferta de productes sumat a la forta afluència de compradors i visitants ha fet que s’hagin obtingut uns recursos econòmics que aniran destinats a la construcció iniciada de la Llar Residència per a 20 persones a Badalona i que la Fundació SIQUE! espera finalitzar en breu.

   

  L’emplaçament del local, situat a la plaça Pompeu Fabra, ha ajudat a un major trànsit de públic i a un bon ritme de vendes durant tots els dies d’obertura del Mercat Solidari. En el local, cedit per l’Ajuntament de Badalona i patrocinat per l’empresa municipal Engestur, es venien tota classe de productes, des de roba i parament per a la llar fins a joguines, productes d’higiene i neteja, de papereria i plantes, entre altres articles cedits per empreses sensibles i solidàries.

   

  La Fundació SIQUE! agraeix la participació tant d’empreses amb la donació dels seus articles, com de totes les persones que s’han apropat al mercat solidaritzant-se amb les seves compres i ajudant a fer realitat els somnis de persones amb Diferent Capacitat Intel·lectual i a les seves famílies.