El benjamí del CTT Badalona, Pau Lloret, queda quart al Top 8 Estatal

0
    35

28/05/2014 – El palista del CTT Badalona partia com a sisè millor jugador benjamí però va trencar els pronòstics i va aconseguir la quarta plaça final.

El Club Tennis Taula Badalona va estar representat pel seu jugador benjamí Pau Lloret al Top 8 Estatal de Tennis de Taula jugat a la localitat madrilenya de Las Rozas. La plaça l’havia guanyat al Torneig Estatal jugat a Valladolid el passat mes de febrer. En aquesta competició van participar els vuit millors jugadors de cada categoria en un sistema de joc que tots juguen contra trots.

El palista del CTT Badalona partia com a sisè millor jugador benjamí però va trencar els pronòstics i va aconseguir la quarta plaça final. En la jornada de dissabte guanyava el partit inicial per un ajustat 3-2 i 12-10 en el darrer joc contra Fabio Calvo, d’Alcobendas, i perdia contra Arnau Pons, d’Esparreguera, per 3-2, derrota que posava en joc el tercer lloc. En la jornada de diumenge, Lloret va guanyar als seus rivals i en el partit decisiu per la quarta plaça va guanyar a Alberto Pomares, de la Dama d’Elx, per 3-1.

Destacar que les quatre primeres places van estar ocupades per jugadors catalans. Norbert Tauler, de L’Escala, que es va endur el triomf final amb ple de victòries i acabant per davant del seu company d’equip, Iker González. Tercer va ser Arnau Pons, del CETT Esparreguera i quart Pau Lloret, del CTT Badalona.